Gebitsprothese

Om te slagen in het aanmeten van een volledige gebitsprothese is zowel een uitstekende technische kennis en vakkundigheid nodig bij het maken van de gebitsprothese, als een effectieve behandeling van de patiënt voor en na het plaatsen van de volledige gebitsprothese. Het tegemoetkomen aan de verwachtingen van alle patiënten voor een optimale pasvorm en stabiliteit van de gebitsprothese gaat de technische vakkundigheid van zelfs de beste clinici vaak te boven. Een groot aantal dragers van volledige gebitsprotheses verhelpen de door hen waargenomen tekortkomingen in pasvorm en stabiliteit met kleefmiddelen voor gebitsprotheses. Het voorschrijven van een conservatief en geschikt kleefmiddel voor gebitsprotheses kan aanzienlijk bijdragen aan het verbeteren van de pasvorm en stabiliteit, en aan het psychologisch welzijn van de patiënt.

Product Oplossingen

Informatie Voor Patiënten

Onderzoeksartikelen

Alles bekijkenDental Care UK Coll btn

Permanente Tandheelkundige Educatie

Op dit moment geen cursussen beschikbaar.
Congrats

Gefeliciteerd!

Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.