Caries

Tandcariës ontstaan wanneer zuren die door bacteriën worden geproduceerd (d.w.z., S. mutans) de tandstructuur onder het tandoppervlak demineraliseren. Ruim 90% van de bevolking heeft ooit cariës gehad. Fluoride wordt veelal gebruikt om te beschermen tegen cariës door demineralisatie te remmen en remineralisatie van het gedeeltelijk gedemineraliseerd glazuur te stimuleren. Wanneer fluoride wordt opgenomen in de tandstructuur, resulteert dit in een sterker mineraal, dat minder oplosbaar is dan het originele mineraal.
Regelmatige verwijdering van plaque door tanden te poetsen met een fluoridetandpasta is een goede manier om te beschermen tegen cariës.

Product Oplossingen

Informatie Voor Patiënten

Onderzoeksartikelen

leaflet1

Bednarz AJ

J Dent Res (IADR/AADR) 2011;J Dent Res 2011;90 (Spec Iss A): Abstract 3440

leaflet1

Papas AS

J Dent Res (IADR/AADR) 2011;J Dent Res 2011;90 (Spec Iss A): Abstract 2993

Permanente Tandheelkundige Educatie

Congrats

Gefeliciteerd!

Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.