Whitening/Verwijdering verkleuringen

De vraag naar wittere tanden is het afgelopen decennium spectaculair gestegen. Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel mondverzorgingsproducten die voor een witmakend effect beweren te zorgen. Extrinsieke verkleuringen, d.w.z. op het tandoppervlak, worden veroorzaakt door factoren zoals voeding, een slechte hygiëne en roken. Tandpastaformuleringen met witmakende stoffen bieden een efficiënte manier om extrinsieke verkleuringen te verwijderen en te voorkomen. Ingrediënten die veel worden gebruikt, zorgen voor een fysieke vlekverwijdering (bijv. silica) en voor een chemische vlekbeheersing (bijv. natriumhexametafosfaat).

Product Oplossingen

Informatie Voor Patiënten

Onderzoeksartikelen

Alles bekijkenDental Care UK Coll btn

Permanente Tandheelkundige Educatie

Op dit moment geen cursussen beschikbaar.
Congrats

Gefeliciteerd!

Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.