Onderwerpen Op Het Gebied Van Mondgezondheid

Gingivitis en Plaque

Gingivitis en Plaque

Een veel voorkomend probleem bij patiënten Lees meer over gingivitis in de nieuwste onderzoeksartikelen, informatie en de beschikbare productoplossingen van Oral-B®.

Lees meer over Gingivitis
Overgevoeligheid

Overgevoeligheid

Hebben uw patiënten last van gevoelige tanden? Wij beschikken over de informatie en de producten om het probleem te verhelpen.

Lees meer over Overgevoeligheid
 
Cariës

Cariës

Help uw patiënten bij het voorkomen van cariës met de nieuwste productoplossingen van Oral-B®.

Lees meer over Cariës
Erosie

Erosie

Tot 82% van de gebitten onder de volwassen bevolking vertonen tekenen van erosie. Vind de nieuwste onderzoeksartikelen en oplossingen om glazuurverlies bij uw patiënten te helpen voorkomen.

Lees meer over Erosie
 
Bleken

Bleken

Miljoenen consumenten over heel de wereld hebben tandverkleuring en zijn op zoek naar oplossingen om wittere tanden te krijgen. Hier vindt u de nieuwste producten, informatie en onderzoek over whitening.

Lees meer over Bleken
Slechte Adem

Slechte Adem

Wanneer uw patiënten op zoek zijn naar een oplossing tegen slechte adem, vindt u hier de laatste informatie en beschikbare producten.

Lees meer over Slechte Adem
 
Orthodontie

Orthodontie

Help uw orthodontische patiënten bij het behouden van een goede mondgezondheid door middel van informatiemateriaal en specifieke productoplossingen.

Lees meer over Orthodontie
Gebitsprotheseverzorging

Gebitsprotheseverzorging

Wij beschikken over alle informatie en oplossingen om uw patiënten met een gebitsprothese snel en op een aangename manier te leren omgaan met hun gebitsprothese.

Lees meer over Gebitsprotheseverzorging
 
Tandgezondheid Bij Kinderen

Tandgezondheid Bij Kinderen

Help uw patiënten om de tanden van hun kinderen in de gaten te houden met informatie, educatie en speciale producten van Oral-B® Stages voor kinderen.

Lees meer over Tandgezondheid Bij Kinderen
Congrats

Gefeliciteerd!

Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.