LEERMIDDELEN VOOR DE FACULTEIT, STUDENTEN EN TRAINERS

PUBMED
Foto van boeken op een boekenplank

Amerikaanse nationale bibliotheek van de Medicine National Institutes of Health

RXLIST
RxList-logo

RxList is een medisch hulpmiddel online met gedetailleerde en actuele farmaceutische informatie over merk- en generische geneesmiddelen.

EFP
EFP-logo

De EFP is een organisatie bestaande uit 29 nationale wetenschappelijke verenigingen die het onderzoek, onderwijs en bewustzijn in verband met de parodontale wetenschap en praktijk promoten.

EAPD
EAPD-logo

De EAPD is een organisatie van personen met primair belang in de praktijk, het onderwijs en/of het onderzoek in verband met pediatrische tandheelkunde.

IADR
IADR-logo

De IADR is een non-profitorganisatie die als missie heeft het onderzoek te bevorderen en de kennis te vergroten voor de wereldwijde verbetering van de mondgezondheid en om de communicatie van onderzoeksresultaten te vergemakkelijken.

FDI
FDI-logo

De stem van de tandheelkunde. De wereldwijde, gezaghebbende en onafhankelijke stem van het tandheelkundig beroep.

CDC
CDC-logo

CDC controleert ziekte in het hele land en werkt aan de integratie van mondgezondheidsprogramma's in de preventie van chronische ziektes en medische zorg.

CECDO
CECDO-logo

De CECDO heeft als doel een forum te bieden voor de uitwisseling van standpunten over mondgezondheidskwesties met betrekking tot leden van de Europese Unie (EU) en de Europese Economische Ruimte (EER).

ORCA
ORCA-logo

De Europese Organisatie voor Cariësonderzoek of ORCA is een wetenschappelijke organisatie die met wetenschappelijk onderzoek in de cariologie de mondgezondheid promoot.

EADPH
EADPH-logo

Het doel van de EADPH is de promotie van de tandheelkundige volksgezondheid, die door de vereniging gedefinieerd wordt als de wetenschap en kunst van het voorkomen van mondziekten, het promoten van de mondgezondheid en het verbeteren van de levenskwaliteit door georganiseerde inspanningen van de samenleving.

WHO
WHO-logo

Who heeft als doel voor mensen overal ter wereld een betere, gezondere toekomst op te bouwen. In kantoren in meer dan 150 landen werkt het WHO-personeel met de overheid en andere partners samen om alle mensen een zo goed mogelijke gezondheid te bieden.

HIV DENT
HIV DENT logo

Het onlinehulpmiddel voor mondgezondheid bij HIV/AIDS

Beheer Cookies