Test Drive programma

Test Drive programma

Zet de mondgezondheid van uw patiënten kracht bij.

Wat is Test Drive?
Het Test Drive Poetsprogramma Elektrisch Poetsen is een poetsprogramma in uw praktijk. Bedoeld voor patiënten die nog niet elektrisch poetsen of diegenen die dankzij uw duidelijke poetsinstructie beter zullen gaan poetsen. Uiteraard inzetbaar bij nieuwe patienten, maar aangezien de kracht van herhaling ook hier onmiskenbaar is, wordt in vele praktijken de instructieborstel zeer regelmatig ingezet.

Wat is het voordeel?
Elektrisch poetsen kan zoals u weet het verschil maken voor de mondgezondheid van de patiënten. Wanneer ze de voordelen van elektrisch poetsen zelf hebben ervaren of hebben gevoeld hoe er precies gepoetst dient te worden, is de kans veel groter dat ze ook thuis genieten van een betere mondverzorging.

Voldoet Test Drive aan de hygiënestandaarden?
Het Test Drive Poetsprogramma Elektrisch Poetsen is volkomen veilig en in overeenstemming met uw hygiënestandaarden. Het speciaal ontworpen handvat en de opzetborstels zijn voorzien van een goede afdichting om hygiënische tests te garanderen, terwijl het omhulsel extra bescherming biedt.
De ontsmettingsprocedure is in overeenstemming met uw dagelijkse activiteiten en garandeert dat het handvat schoon is voor de volgende patiënt.

Heeft u extra Test Drive refills en sleeves nodig? Neem contact op met uw Oral -B vertegenwoordiger.
Beheer Cookies