DENTALCARE DIRECTE ANTWOORDEN

Hebt u een vraag over registratie of een ander onderwerp? Het antwoord op uw vraag staat misschien al hieronder!

ZOEK

Zoek in de dentalcare Directe Antwoorden-database
Voer een trefwoord in. Geen gerelateerde antwoorden gevonden.
Volg de stappen hieronder of klik hier voor een video met stap-voor-stap instructies:
  •  Klik hier om te registreren. Gebruik geen speciale tekens (punten, koppeltekens, etc.) in de informatievelden zoals het adres, afdelingsnaam, etc. Uw wachtwoord dient 8-12 tekens te bevatten, minstens 1 getal en een combinatie van kleine letters en hoofdletters te zijn.

Ga naar uw e-mail en klik op de activeringslink. Nadat u uw informatie hebt ingediend, ontvangt u een e-mail van ‘dentalcare.im@pg.com’ met een link om uw registratie te activeren. Klik op de link om uw registratie te voltooien. Als u deze e-mail niet ziet, kijk dan in uw spam-folder voor het geval dat de e-mail is gefilterd.

Als u een account wilt aanmaken om online een bestelling te doen, dan wordt u verzocht om dit te doen nadat u uw registratie activeert. Docenten worden ook verzocht om een faculteitscode in te voeren. Deze code kan verkregen worden van uw P&G contactpersoon of door ons een bericht te sturen. De code kan op een later tijdstip worden ingevoerd door te klikken op ‘Faculteit’

Ons beleid aangaande het gebruik van afbeeldingen van de dentalcare-website is om toestemming te geven indien aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • U bent een non-profitbedrijf/agentschap;
  • Deze worden alleen voor educatieve doeleinden gebruikt
  • Het volgende wordt vermeld: ‘Gebruikt met toestemming van Oral-B’

Klik hier om casusstudies in onze Studentenhoek te bekijken. Let op: Dezelfde casusstudies zijn terug te vinden in de Faculteitshoek en deze bevatten eveneens de antwoorden op de testvragen. Klik hier om casusstudies in onze Faculteitshoek te bekijken.

Indien u als faculteitslid toegang wilt krijgen tot de Faculteitshoek, stuur hiervan een melding via de link ‘Contact’.  Vergeet niet om te vermelden op welke school u lesgeeft.
De cursussen van Procter & Gamble voldoen aan de vereisten in het VK voor ‘zelfstudie’ en ‘interactieve online cursussen’.

We sturen met veel plezier uw bericht door naar een vertegenwoordiger van P&G. Stuur een melding via de link ‘Contact’ om uw verzoek in te dienen en vermeld de naam en het adres van uw kantoor (inclusief postcode).

We sturen met veel plezier uw bericht door naar een vertegenwoordiger van P&G.  Stuur een melding via de link ‘Contact’ om uw verzoek in te dienen en vermeld de naam en postcode van uw school.

We moeten u helaas informeren dat we CPD-cursussen die al ingediend zijn niet kunnen verwijderen.  Als CPD-leverancier zijn we verplicht om gedurende 7 jaar een kopie te bewaren van de ingediende cursussen. Vanwege deze regulering is het niet mogelijk om een cursus uit ons systeem te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat een cursus niet per ongeluk wordt verwijderd

Wij bieden een centraal systeem voor het indienen van ideeën. Klik hier om uw idee in te dienen en onze richtlijnen te bekijken.

Wij bieden een centraal systeem voor het indienen van ideeën. Klik hier om uw idee in te dienen en onze richtlijnen te bekijken.

Geen enkele component van de tandenborstel bevat latex.
Ja, we zijn een ADA CERP-erkende leverancier.
Enkele van onze oudere CPD-cursussen op onze site kunnen eenvoudig worden afgedrukt.  We hebben echter verbeteringen aangebracht in onze nieuwere CPD-cursussen.  Deze zijn verkrijgbaar in PDF-formaat en kunnen eenvoudig worden afgedrukt.  Richting de toekomst worden de nieuw te ontwikkelen CPD-cursussen ook beschikbaar gemaakt in het nieuwe PDF-formaat.
Onze CPD-cursussen zijn gemaakt om online te worden afgenomen. De weergegeven datum voor elke cursus is simpelweg de datum waarop de cursus online is gezet. Deze kunnen te allen tijde worden gedaan vanaf de datum waarop deze online zijn geplaatst totdat ze van onze website worden verwijderd.
Indien u een doorlopende professionele ontwikkelingscursus op dentalcare hebt afgerond, krijgt u een formulier te zien waarin om uw naam, adres enz. wordt gevraagd. Indien u lid bent van de AGD, zorg ervoor dat u het veld invult waarin wordt gevraagd naar uw AGD-lidmaatschapsnummer.  Indien u op verzenden klikt, wordt een kopie van het ‘bewijs van afronding’ direct naar de AGD en P&G gemaild. U hebt ook de mogelijkheid om een kopie af te drukken voor uw eigen archief.
Zorg ervoor dat u alle vereiste velden invult, inclusief het titeltreklijstmenu.
Bel onze afdeling klantenservice voor meer informatie over uw accountstatus. Het gratis telefoonnummer is +44 870 2421850

Hebt u de antwoorden die u zocht niet kunnen vinden? Neem contact met ons op!

Beheer Cookies