Effectieve Planning

Er bestaat niet één eenvoudige manier om een tandartspraktijk te organiseren die voor iedereen werkt. De "kunst"" van een effectieve planning is bijna uniek voor iedere arts en praktijk. De manier waarop en de plaats waar een afspraak wordt gemaakt zijn heel anders dan een aantal decennia geleden. Bij sommige artsen hebben patiënten toegang tot websites waarop ze afspraken kunnen maken. In de meeste praktijken maakt de patiënt zijn/haar vervolgafspraak in de behandelkamer met de assistent of zelfs met de tandarts. Een effectieve planning heeft dan ook een aantal richtlijnen voor de praktijk en de samenwerking van het hele team nodig.

De dagelijkse handelingen van een tandartspraktijk vereisen een goede organisatie en een effectieve planning zodat de praktijk goed loopt. Dit deel van de praktijkmanagement toolbox zal proberen ervoor te zorgen dat uw praktijk samenwerkt als een team, met als resultaat een comfortabele dagelijkse planning zonder stress.

Congrats

Gefeliciteerd!

Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.