dentale professionals, tandheelkundige radiografie

Dentalcare.nl komt tegemoet aan al uw behoeften op het gebied van professionele ontwikkeling

Onze materialen zijn ontwikkeld door toonaangevende experts. Deze materialen werden gemaakt om u te helpen in uw professionele ontwikkeling. Ze zullen er ook voor zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste topics op het gebied van mondgezondheid.

 

Developed by leading experts our materials are designed to help you develop and stay up to date with the latest oral health topics.                                                                                                           
                                                                                                       
patiënt, tandartspraktijk

Kies uit 10 kosteloos aangeboden continuous education cursussen, exclusief ontwikkeld door Oral-B®. Al onze cursussen zijn ADA CERP-gecertificeerd.

  dentale professionals, tandheelkundige klinische studies

  Vind nog meer cursussen over gevarieerde topics via volgende link. Opgelet: Deze cursussen zijn specifiek gericht op Tandartsen en Mondhygienisten uit de US.

   .

   Op zoek naar materiaal voor uw opleiding, zoals studiehulp en tandheelkundige bronnen? Deze vindt u hier, speciaal voor studenten en alleen beschikbaar op www.dentalcare.nl.

    .
    tandartspraktijk, communicatie binnen de tandheelkunde

    Nuttige tools en advies voor het beheren van alle aspecten van een professionele tandheelkundige praktijk, van de marketing voor uw praktijk tot patiëntenbeheer, personeelsmanagement en het runnen van een bedrijf.

     educatie voor tandarts, cursussen tandheelkunde

     Bekijk onze video's en afbeeldingen over de nieuwste technologieën en topics op het gebied van mondgezondheid.

     • Video's
     • Afbeeldingen
     Congrats

     Gefeliciteerd!

     Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

     Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.